
صادره به تاریخ، صادره در تاریخ، تاریخ صدور:
یک ناظر انتخاباتی دولت فیلیپین یک ماه پس از اینکه در آخرین لحظه وارد رقابت شد، گفت که رودریگو دوترته، رئیسجمهور فیلیپین روز سهشنبه از نامزدی خود برای مجلس سنا 2022 انصراف داد.
جیمز خیمنز، سخنگوی کمیسیون انتخابات در توییتر نوشت: «رئیسجمهور درخواست خروج از انتخابات سناتوری را داده است.
دوترته 76 ساله هیچ منع قانونی برای نامزدی برای دومین دوره شش ساله ریاست جمهوری ندارد.
نامزدی او برای مجلس سنا به عنوان تلاشی برای ماندن در سیاست تلقی می شد، زیرا او با تحقیقات بین المللی در مورد جنگ مرگبار مواد مخدر خود روبرو بود.
استعفای او لزوماً به این معنا نیست که او قصد دارد پس از انتخابات ماه مه از سیاست بازنشسته شود. بر اساس قوانین انتخاباتی، او به طور بالقوه می تواند جایگزین نامزد دیگری شود که نام خانوادگی خود را دارد.
سارا دختر دوترته برای معاونت رئیس جمهور نامزد می شود، در حالی که پسرش سباستین برای شهردار شدن در قلعه جنوبی خانواده شهر داوائو نامزد می شود.
(AFP)
[ad_2]
مقالات مشابه
- چهار: پیش بینی تاثیر بالقوه از coronavirus همه گیر در جهان
- نامه به سردبیر: Daily Bruin هیئت تحریریه نتواند به طور مناسب ارزیابی توله رفراندوم
- چهار: چگونه دیوان عالی کشور 'faithless انتخاب کنندگان" مورد می تواند بر آینده ما انتخابات
- چهار: به دنبال editor-in-chief فرآیند انتخاب در سراسر UC نشریات دانشجویی
- بحران جمعیتی در چین: مقامات تلاش می کنند سال ها سیاست کنترل تولد را تغییر دهند
- آشنایی با الکترودها
- LA Metro مجموعه به از دست دادن تا $800 متر, 57 کارکنان قرارداد coronavirus
- دانلود سریال خاتون BluRay 1080p با لینک مستقیم
- ساختار یک مقاله علمی برای چاپ در مجلات علمی پژوهشی
- Coronavirus به روز رسانی: آنچه در حوادث تابستان لغو هستند ممکن است هنوز به در ؟