به گفته برخی از متخصصان کاشت مو ، روش SUT کاشت مو روشی جدیدتر از سایر روش های کاشت مو مانند FIT و FUT است که در آن بیشتر مراحل برداشتن مو تا کاشت فولیکول های مو بدون مداخله دستی توسط دستگاه های اتوماتیک زیر نظر متخصص انجام می شود . آماده.

در روش کاشت مو SUT که بیشتر به روش FIT شباهت دارد ، فولیکول مو به صورت دستی جمع نمی شود و با یک ضربه طبیعی کاش

توسط ATROTICNEWS در 22 خرداد 1400
در روش کاشت مو SUT که بیشتر به روش FIT شباهت دارد ، فولیکول مو به صورت دستی جمع نمی شود و با یک ضربه طبیعی کاشته نمی شود ، اما دستگاه لیزر مشت و کاشت مو یک ضربه لیزری است. با یک ضربه لیزر ، فولیکول های مو به گروه ها یا دانه های مو جدا می شوند که معمولاً پشت سر فرد قرار دارند ، سپس منجمد می شوند و در نهایت به مناطق طاس و طاس منتقل می شوند. در روش SUT ، به دلیل یخ زدن فولیکول های مو ، از بین رفتن آنها تا زمان جلوگیری از کاشت جلوگیری می شود. به گفته متخصصان کاشت مو SUT ، در طی مراحل پیوند و جمع آوری ، کمتر از یک درصد ریشه مو از بین رفته و خشک و کم آب می شود.

مزایای کاشت مو SUT



در روش کاشت مو SUT که با بی حسی موضعی انجام می شود ، دقیقاً مانند روش FIT ، فقط پیازهای مو منتقل می شود ، با این تفاوت که در اثر ضربه لیزر ، فولیکول های مو از بین نمی روند و نتیجه راضی کننده تر است. مزیت دیگر این روش سرعت زیاد کار است ، به طوری که در هر جلسه حداقل ده هزار پیاز مو از نقاط مختلف بدن منتقل می شود و با توجه به این سرعت بالا ، کاشت مو SUT معمولاً در یک جلسه بر خلاف روش دیگر. https://www.alodoctor.com/146787/%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF-%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%85%D9%88%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D8%B9%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D9%88-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88 رشد طبیعی ، بدون درد و خونریزی ، بدون دوره نقاهت و بهداشت مناسب به دلیل عدم مداخله دستی از جمله مزایای کاشت مو SUT است.

معایب کاشت مو SUT


علیرغم اینکه به نظر می رسد روش SUT نسبت به سایر روشهای کاشت مو دارای مزایایی باشد ، پس از مدتی بسیاری از پزشکان مضرات زیر را ذکر کردند و روش کاشت مو SUT را منسوخ اعلام کردند.

امکان انتقال بیماری به دلیل عدم امکان عقیم سازی و ضد عفونی کردن کلیه قسمتهای دستگاه بخصوص لوله های انتقال موهای کاشته شده.
آسیب به گیرنده و اهدا کننده فولیکول های مو.
احتباس فولیکول های موی کاشته شده
جای زخم و زخم. به گفته برخی پزشکان ، دستگاه های خودکار حذف مو باعث آسیب جدی به موهای فرد می شوند.
اما به نظر می رسد اگر می خواهید پیوند مو انجام دهید ، باید روش مناسب را با توجه به همه شرایط و نظر قطعی و تخصصی پزشک پیوند مو انتخاب کنید.

پیوند سلول های بنیادی یا PRP ؛ جدیدترین روش کاشت مو
کاشت مو


در حال حاضر ، جدیدترین روش کاشت مو ، روش PRP یا کاشت مو با استفاده از سلولهای بنیادی است. در این روش که سلول درمانی یا پلاکت درمانی نیز نامیده می شود ، سلول های زایا از فولیکول های مو جدا شده و کشت داده می شوند و بدین ترتیب تعداد زیادی سلول زایایی دوباره به پوست سر تزریق می شوند. در نتیجه ، یا فولیکول های جدید ایجاد می شوند و یا موهایی به سبک قدیمی به موهای درشت تبدیل می شوند.

شاید برایتان جالب باشد که بدانید محققان نتیجه گرفتند که تعداد سلولهای بنیادی در فولیکول های مو و نواحی طاس یکسان است و تنها تفاوت این دو ناحیه در تعداد سلول های بدون نام یا سلول های پیش ساز است. این سلول ها در نواحی طاس بسیار کمتر از فر هستند.

به این ترتیب سلول های زایا یا فولیکول های مو در فولیکول مو ، موهای جدیدی را تشکیل می دهند تا جای موهای فرسوده را بگیرند که به طور نامحسوس تا 100 در روز آزاد می شود. به گفته متخصصان پوست ، فولیکول های مو بعد از مغز استخوان که بیشترین تعداد سلول های جدید را تشکیل می دهد ، از نظر تقسیم سلولی و تشکیل سلول های جدید ، دومین بافت فعال است.

مزایای کاشت مو به روش PRP


یکی از مهمترین مزایای کاشت مو به روش PRP استفاده از خون انسان است که خطر ابتلا به بیماریهای عفونی مانند ایدز و هپاتیت را به حداقل می رساند. علاوه بر این ، تأثیر این روش طولانی مدت است و در بیشتر موارد فقط یک بار انجام می شود.

معایب کاشت مو به روش PRP


کاشت مو با روش پی آر پی یک فرایند دشوار است و گاهی از شش ماه به یک سال طول می کشد.
در 10٪ موارد ممکن است فرد نتیجه مثبتی از این عمل کاشت مو نگیرد.
برای افرادی که بیماری خاصی دارند ، نمی توان از پی آر پی برای کاشت مو استفاده کرد. برخی از این بیماری ها شامل دیابت ، بیماری های حاد یا مزمن خون مانند اختلالات لخته شدن خون یا سرطان خون ، ترومبوسیتوپنی (اختلال در تخریب پلاکت) ، بیماری هایی است که آنها نیاز به مصرف آسپیرین یا داروهای ضد انعقاد دیگر مانند وارفارین یا هپارین دارند.




آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن