آموزش سرچ کنسول در یاهو

نحوه کار با گوگل سرچ کنسول به زبان ساده+نکات کاربردی

حالا در این مرحله از کار، شما باید به پنل هاستینگ سایت مورد نظرتان ورود کرده و یک رکورد متنی جدید اضافه کنید. برای این منظور(ورود به هاست سایت مورد نظر) می‌توانید از دایرکت ادمین(Direct Admin) یا سی پنل(C-Panel) استفاده کنید. بخش اول از تنظیمات به برخی دسترسی ها و گزارشات از وب‌سایت می‌پردازد. این بخش موارد بسیاری را مورد بررسی قرار داده و گزارش کاملی به ما می‌دهد. در صورت کارایی نداشتن یک صفحه در وب‌سایتتان می‌توانید آن صفحه را به صورت دائمی یا موقت حذف کنید. به طور مثال صفحه به آدرس دیگری ریدایرکت شده و محتوای آن بدون استفاده است و باید حذف شود.

سلام عرض میکنم خدمت شما کاربران عزیز یاس وب و علاقه مندان به بحث سئو. در این دوره آموزشی قصد دارم ابزار گوگل سرچ کنسول رو به طور کامل و با تمام جزئیات خدمت شما عزیزان آموزش بدم. خیلی از افراد با این ابزار آشنایی ندارن و یا اینکه فقط میتونن سایتشون رو در این ابزار ثبت کنن یا اینکه فقط چند تا از اصطلاحات عمومی این ابزار رو بلدن. با تحلیل داده ‌های این ابزار می ‌توانید استراتژی ‌های خود را اصلاح کنید. در صورت نیاز، تیم ‌های حرفه‌ ای مانند شرکت سئو در مشهد می‌ توانند این تحلیل ‌ها را برای شما انجام دهند. با استفاده از افزونه معرفی شده در جلسه قبل، میتوانید این پرسش و پاسخ ها را در نتایچ گوگل ظاهر کنید.

فیلترها در کنسول نقش بسزایی دارند و به شما کمک می کنند تا میان اطلاعات Performance به کنکاش پرداخت. از جمله قابلیت های فیلتر در کنسول جستجوی گوگل، بهره گیری از Regex است. ریجکس، ترکیبی از علایم و قواعد است که با آنها می توان هرچیزی را در اطلاعات بصورت پیشرفته یافت. فرامین و عملگرهای ریجکس کمک می کنند تا بجای نوشتن چندین خط فرمان و شرط، تنها با استفاده از یکسری کاراکتر به نتیجه رسید. بخش دیگری از گزارش Performance شامل لیستی از “کلمات جستجو شده”، “صفحات”، “کشورها”، “دستگاه ها” و “ظاهر شدن در نتایج” است. اینکه یک کاربر چه کلمه ای را با چه دستگاهی در کدام منطقه جستجو کرده و صفحه شما را چگونه دیده و به چه صفحه ای وارد شده در این قسمت لیست می شود.

تا زمانی که کاربر برای دیدن URL نیازی به کلیک بر روی لینک نداشته باشد، به عنوان یک نمایش محاسبه می‌شود. با کلیک بر روی گزینه Inspect URL، نحوه خزش صفحه نمایش داده می‌شود. با کلیک روی هر کدام از این موارد، صفحاتی که به این علت ایندکس نشده‌اند لیست می‌شوند. در ادامه به روش شناخت ایرادها و رفع آن‌ها با استفاده از سرچ‌کنسول می‌پردازیم. حالا که با این ابزار و کارایی‌های آن آشنا شده‌اید در ادامه نحوه راه اندازی آن برای سایت را خدمتتان توضیح خواهیم داد. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

ابزار URL inspection یا بازرس آدرس سایت در واقع ابزاری برای ارائه گزارش در مورد فرایند ایندکس پیچ های مختلف سایت شماست. در این دوره هرآنچه نیاز بازار کار باشد به شما آموزش داده می شود و شما میتوانید در پایان این دوره به عنوان یک وب مستر استخدام شوید. استخدام شدن شما با مهارت های کسب شده در این دوره آموزشی قطعی است. با استفاده از این قسمت کاربران می‌‌‌‌توانند به راحتی مطالب مورد نیاز خود را در سایت جستجو کنند. در صفحه ی کناری که برای شما باز می‌شود بر روی screenshot کلیک نمایید تا ظاهر صفحات خود را در بررسی گوگل مشاهده کنید. اگر به تازگی سرچ کنسول را راه اندازی کرده‌اید شاید خیلی نیازی به این قسمت نداشته باشید.

ابزار Google Search Console یکی از مهمترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ خصوصا در زمینه سئو و بهینه‌سازی وبسایت است. با کمک این ابزار داده‌های ارزشمندی در اختیار شما قرار می‌گیرد که با استفاده از آن‌ها می‌توان اقدامات موثری در راستای بهینه سازی سایت و افزایش رتبه‌بندی آن در گوگل انجام دهید. بنابراین اگر شما قصد ورود به حوزه بازاریابی دیجیتال خصوصا seo را دارید آموزش سرچ کنسول از مهمترین آموزش‌ها برای شماست. سرچ کنسول یا Google Search Console، یکی از سرویس‌های رایگان گوگل است که به مدیران وبسایت اجازه می‌دهد عملکرد وب‌سایت‌شان در موتورهای جستجو را مدیریت کنند و آن را بهبود دهند. به همین خاطر، این ابزار فراتر از نظارت عمل می‌کند و اطلاعات بسیار با ارزشی را در مورد وضعیت سئو وب‌سایت ارائه می‌دهد. بنابراین اگر مدیر یک وبسایت هستید، در حوزه سئو فعالیت دارید و یا مدیر محتوا هستید، ثبت سایت در سرچ کنسول بسیار حیاتی است.

گزارش ریدایرکت صفحات سایت به گوگل نیز از طریق این قسمت قابل انجام است که با توجه به حجم بالای آموزش این موضوعات در مقالاتی مجزا به شرح آن‌ها خواهیم پرداخت. سرچ کنسول ابزاری است که گوگل مدام آن را آپدیت کرده و بخش‌های مختلفی دارد. هر بخش نیز ارورها، پیشنهادات و یا توضیحات خاصی را در حالت‌های مختلف نمایش می‌دهد. به همین خاطر مهم است که آموزش این ابزار در وضعیت‌های گوناگون انجام شود تا کاربر بتواند زمانی که با ارورهای خاص خود مواجه می‌شود، به درستی تحلیل کرده و روش حل آن را بداند. میانگین موقعیت نشان می‌دهد که وب‌سایت شما با کلمات کلیدی و عبارات مختلف به طور میانگین در صفحه نتایج جستجو در جایگاه چندم نشان داده می‌شود.

اگر نمودار سبز باشد، یعنی سایت شما سریع است و بدون مشکل بارگذاری می‌شود.این گزارش شامل سه حالت Good، Need Improvement و Poor است که وضعیت صفحات را در موبایل و دسکتاپ نشان می‌دهد. بیشتر کاربران از موبایل استفاده می‌کنند، بنابراین گوگل بهینه‌سازی سایت برای موبایل را ضروری می‌داند و اگر سایتی مناسب موبایل نباشد، رتبه‌اش کاهش می‌یابد. بهینه‌سازی برای موبایل شامل حذف عناصر اضافی و طراحی محتوا به‌گونه‌ای است که کاربر به‌راحتی بتواند از آن استفاده کند. با استفاده از این قسمت امکان معرفی و ثبت سایت مپ در سرچ ککنسول وجود دارد. سایت مپ نقش بسیار مهمی در فرایند ایندکس شدن صفحات وب سایت ایفا می‌کند.

حال در صفحه‌ جدید باید در کادر مشخص شده URL صفحه‌ای که قصد حذف کردن آن را داریم قرار دهیم و سپس Enter را بزنیم. حال که با برخی از ترفندهای نحوه کار با گوگل سرچ کنسول آشنا شدید لازم است که برخی از اصطلاحات رایج این وسیله ارزشمند را بشناسید تا بتوانید به بهترین شکل از آن استفاده نمایید. در اینجا به معرفی و بررسی برخی از مهم ترین عبارت هایی که در کارکردن با سرچ کنسول با آن مواجه خواهید شد میپردازیم تا بتوانید به شما به درک بهتر آمار و داده های سایتتان کمک کنیم. به طوری کلی میتوان نتیجه گرفت یادگیری نحوه کار با گوگل سرچ کنسول به شما نشان میدهد چگونه با دیگر سایت ها رغابت کنید و اینکه وضعیت کلی وبسایت شما به چه صورت است. بررسی درست این داده ها می تواند به شما نقاط ضعف و قدرتتان را نشان بدهد و برنامه دقیقی از آنچه باید برای بهتر کردن اوضاع انجام دهید ارائه کند.

در بخش کراولینگ سرچ کنسول، گزارش بررسی وب‌سایت خود توسط خزنده های گوگل را مشاهده می‌کنید. اگر از اسکیمای Sitelinks searchbox استفاده کنید، یک باکس جست‌وجو به نتایج گوگل اضافه می‌شود. کاربران می‌توانند مستقیماً در سایت شما جست‌وجو کنند و نتایج مرتبط را ببینند. همچنین، لینک‌های محبوب سایت شما زیر این باکس نمایش داده می‌شود.با استفاده از این اسکیما، می‌توانید بفهمید کاربران بیشتر چه چیزی را در سایت شما جست‌وجو می‌کنند و نیازهای آن‌ها را بهتر بشناسید. البته ممکن است همیشه این باکس جست‌وجو را نبینید، چون گوگل آن را برای برخی برندهای خاص نشان می‌دهد.

به این صفحه که بعد از جستجو توی گوگل میاد و نتایج توش رتبه بندی شدست، میگن SERP یا صفحه نتایج جستجو (Search Engine Result Page). آیا در دوره های آموزش سئو سرچ کنسول جدید آموزش داده می‌شود؟بله تمامی آموزش ها مطابق با تکنیک های جدید می باشد و شما پس از گذراندن این دوره می توانید به راحتی با استفاده از سرچ کنسول به تحلیل وب سایت  خود بپردازید. رسیدن به رتبه های تاپ نتایج گوگل، آرزوی هر مدیر کسب و کار و وبمستران است. چه ابزاری بهتر از google search console که ساخت خود شرکت گوگل است. خطا های بخش Coverage گوگل سرچ کنسول بر می گردد به ارور هایی که باعث عدم ایندکس صفحه می شوند.

لازم به یادآوری است که در این روش برای هر آدرس یک سرچ کنسول جدا باید بسازید. در ادامه مسیر و در صفحه باز شده جدید چند راه مختلف مشاهده خواهید کرد که هیچ تفاوتی بین آنها نیست و هر کدام را که خواستید و در عمل برای شما راحت تر بود را انتخاب کنید. نمای قدیمی از ابزار گوگل وبمستر تولز که به گوگل سرچ کنسول تغییر نام داده شد. در این قسمت می‌توانید در صورت لزوم، هر صفحه‌ای از وب‌سایت خود را به طور موقت از نتایج جست‌وجوی کاربران حذف کرده و یا حافظه پنهان آن را تا زمان بازبینی بعدی گوگل پاک کنید. یک کاربر محدود دسترسی جزئی دارد و ممکن است نتواند تمام داده‌های موجود در یک اکانت گوگل سرچ کنسول را مشاهده کند. از طریق این بخش میتونین درخواست بدین که گوگل یکسری از صفحاتی که ایندکس (رتبه بندی) شدن رو از صفحه نتایج حذف کنه.

با این تعریف مختصر به راحتی میتوانیم به این آگاهی برسیم که سرچ کنسول میتواند تاثیرات شگفت انگیزی بر روی وب سایت شما گذارد و نباید از آن غافل شوید. همچنین سرچ کنسول اطلاعاتی در مورد Core web vitas و قابلیت استفاده از تلفن همراه Mobile Usability نمایش می‌دهد. اما مهم است که نقشه سایت را از خود وب‌سایت هم حذف کنید، در غیر این صورت گوگل ممکن است آن را به خاطر بسپارد و دوباره به آن سر بزند. سرچ کنسول یک گزارش نقشه‌سایت ارائه داده و یک راه آسان نیز برای انتشار آن فراهم کرده است. نقشه سایت برای وب‌سایت‌های بزرگ و وب‌سایت‌هایی که به صورت مکرر محتوای جدید منتشر میکنند و خزش آن‌ها دشوارتر است، مفید است.

اینکه آیا یک صفحه ایندکس شده و یا موتور جستجو توانسته آن صفحه را خزش کند یا نه و همچنین آگاهی از وضعیت صحت نمایش در موبایل، از جمله داده هایی است که در کنسول جستجو قابل بررسی است. ابزار URL Inspection به شما کمک می کند تا هرصفحه ای را تجزیه و تحلیل و مشکلات آن را شناسایی کنید. ابزار بازرسی URL به شما کمک می‌کند URL های خاصی را تجزیه و تحلیل کنید. در نهایت به یکی از مهم‌ترین موضوعات در مورد سرچ کنسول چیست، یعنی نحوه استفاده از آن می‌رسیم. سرچ کنسول ابزاری تخصصی است و استفاده از آن هرچند برای مبتدیان امکان‌پذیر است اما نیاز به مهارت فنی و تخصصی دارد.

گزارش تجربه کاربر سرچ کنسول، اطلاعاتی در مورد تجربه کاربری در سئو و سرعت سایت میکند. نقشه سایت یک فایل XML است که لیستی از URLها را شامل می‌شود و به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا صفحات و سایر اشکال‌ محتوا را در یک وب‌سایت کشف کنند. میانگین موقعیت در دهه‌های بیست (۲۰ تا ۲۹) به این معناست که وب‌سایت در صفحه دوم یا سوم نتایج جستجو ظاهر می‌شود. که این خیلی هم بد نیست و به این معناست که وب‌سایت نیاز به انجام یک سری کارهای اضافی دارد تا رتبه بهتری کسب کرده و وارد دسته بالای ۱۰ بشود. یه امکان خیلی جالبی که این ابزار داره اینه که گاهی اوقات احتمال داره برخی رقبا یه توطئه ای بر علیه شما انجام بدن مثلا بیان با ساخت تعدادی بک لینک های بد به سایت شما ضربه بزنن. در هر کسب و کاری احتمالش وجود داره که این اتفاق بیفته و با این توطعه ها احتمالش هست سایت شما به طور کامل از نتایج جستجو برای مدت زیادی حذف بشه.

با تحلیل این داده ‌ها می ‌توانید استراتژی لینک‌ سازی خود را بهبود بخشید. شرکت سئو در مشهد با تجربه در زمینه استفاده از این ابزار، می‌ تواند به شما کمک کند تا به طور مؤثر از تمام قابلیت ‌های سرچ کنسول پیشرفته بهره‌ برداری کرده و مشکلات سایت خود را سریعاً شناسایی و رفع کنید. این شرکت همچنین به شما در ایجاد استراتژی ‌های بهینه ‌سازی برای بهبود رتبه سایت در نتایج جستجو کمک خواهد کرد. گوگل سرچ کنسول یک ابزار قدرتمند برای مدیریت و بهینه ‌سازی سایت در نتایج جستجو است که اطلاعاتی مانند تعداد کلیک‌ها ، کلمات کلیدی، و خطاهای فنی سایت را ارائه می ‌دهد. این ابزار به شما کمک می ‌کند تا عملکرد سایت خود را تحلیل کنید و مشکلاتی مانند خطاهای ایندکس، سرعت پایین صفحات، و عدم سازگاری با موبایل را بر طرف کنید.

در واقع مسدودسازی ربات‌های گوگل، عمدا و توسط صاحب سایت انجام شده است. یکی از کارهای مهمی که برای بهبود بودجه خزش باید انجام شود؛ برطرف کردن همین اشکالات است. در ادامه روش اول تایید مالکیت را به طور ساده و کامل خدمتتان عرض خواهم کرد. من سعی میکنم خیلی مفید و کامل توضیح بدم و مدت هر فیلم رو هم با توجه به موضوع هر درس کوتاه در نظر میگیرم که شما عزیزان خسته نشید و انشالله بتونید با من تا انتهای دوره همراه باشید و نهایت استفاده رو از این دوره ببرید. بنابراین قبل از اینکه سرچ باکس گوگل را فعال کنید این ۳ مورد فوق را بررسی نمایید.

برای اطلاع از اهمیت این اطلاعات مقاله index چیست را مطالعه کنید. همچنین اگر به زبان انگلیسی مسلط هستند خواندن مقاله URL Inspection Tool از صفحات پشتیبانی گوگل خالی از لطف نیست. Sitemaps می توانند هرآنچه را که در وب سایت شما اتفاق می افتد با شما به اشتراک بگذارد. اگر یک پست جدید منتشر کرده اید یا یک صفحه وب را دوباره طراحی کرده اید، می توانید از این ابزار برای ارسال سیگنال به Google برای خزیدن( جستجو) آن صفحه استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر درمورد بخش overview می توانید به مقاله آموزش overvidew سر بزنید.

این بخش مختص وب سایت‌های فروشگاهی است و استراکچرهای محصول مانند تصاویر، قیمت، بررسی و … را نشان می‌دهد. اگر یک وب سایت فروشگاهی راه اندازی کرده‌اید حتما از Structured data در سایت خود استفاده کنید. با رفتن به سایدبار و کلیک بر روی Overview تعداد صفحاتی که بطور صحیح در گوگل ایندکس شده اند و یا با مشکل مواجه هستند به شما نمایش داده می شود. در سایت‌های مبتنی بر وردپرس، می‌توانید با استفاده از فایلی به نام سر‌برگ (Header)  متا تگ مورد‌نظر را به قسمت هد اضافه کنید. همچنین شما می‌توانید با استفاده از ویرایشگر پوسته در منوی نمایش، Html tag را جای‌گذاری و ذخیره کنید.

از این رو بهتر است تمامی سایت ها برای اطلاع از نحوه عملکرد آن از این ابزار استفاده کنند. با ثبت نقشه سایت در سرچ کنسول، گوگل می تواند براحتی آن را شناسایی و ثبت کند. بعضی از نقشه های سایت بصورت ایندکس هستند و تمام نقشه ها در یک فایل می باشد. بدین ترتیب دیگر نیاز نیست برای هرنوع پست تایپ در سایت یک نقشه ثبت کنید. سرچ کنسول، ابزاری است که گوگل به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار داده اما با تسلط و کسب مهارت در کار با آن می‌توان به درآمد نیز رسید. کار با این ابزار تخصصی را می‌توان با شرکت در دوره‌های مربوطه فرا گرفت و بعد از آن به شکل‌های مختلف وارد بازار کار شد.

بخش Overview، تمام ابزارهای مهم و به عبارتی کاربرد گوگل سرچ کنسول را در یک گزارش کلی نمایش می دهد. اگر روی گزینه Overview در سرچ کنسول کلیک کنید صفحه ای مثل تصویر بالا نمایش داده خواهد شد. که گزارش کلی مربوط به بخش های Performance، Coverage، Experience و Enhancement را نمایش می دهد. همانطور که پیش تر نیز گفته شد، سرچ کنسول یکی از ابزار های مهم گوگل است که بیشتر وبمستر ها از آن استفاده می‌ کنند. سرچ کنسول ابزاری رایگان است که توسط خود کمپانی گوگل طراحی شده و اطلاعاتی به شما ارائه می‌دهد که به کمک هیچ ابزار سئو دیگری قابل دستیابی نیست. ابزار گوگل وبمستر تولز به شما کمک می‌ کند تا کلیه نقاط ضعف و قوت سایت را شناسایی کرده و از سلامت و امنیت آن مطمئن شوید.

سرچ کنسول داده‌های ارزشمندی در مورد اینکه کاربران چگونه وب‌سایت شما را از طریق جست‌وجو در گوگل پیدا می‌کنند، ارائه می‌دهد. این قابلیت شامل اطلاعاتی در مورد ایمپرشن‌ها، تعداد کلیک‌ها، نرخ کلیک و میانگین موقعیت صفحات وب‌سایت شما است که به بازاریابان کمک می‌کند اثربخشی اقدامات سئو خود را به‌خوبی درک کنند. صاحبان کسب‌وکار، حتی اگر خودشان از کنسول جست‌وجو استفاده نکنند، باید با اصول بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جست‌وجو آشنا باشند و ویژگی‌های جست‌وجوی گوگل را بشناسند. متخصصان سئو سایت و بازاریابان آنلاین می‌توانند با استفاده از کنسول جست‌وجو ترافیک وب‌سایت را کنترل کرده، رتبه سایت را بهینه کنند و تصمیم‌گیری‌های آگاهانه‌ای در مورد نتایج جست‌وجو داشته باشند. همچنین، اطلاعات کنسول جست‌وجو به آن‌ها در تحلیل‌های بازاریابی و تصمیمات فنی وب‌سایت کمک می‌کند.

Average position هم میانگینی از جایگاه سایت رو در نتایج نشون میده. در ادامه با چند کاربرد جذاب و حیاتی این گزارش ها آشنا میشیم و می بینیم آیا سرچ کنسول به سئو کمک می کند یا نه. میزان اهمیت یادگیری سرچ کنسول در سئو چقدر است؟یادگیری سئو بدون اینکه بتوانید تحلیل درستی از این ابزار داشته باشید، نتیجه ای نخواهد داشت و نمی توانید به عنوان یک سئوکار موفق فعالیت کنید. در این بخش تعداد کلیک‌های انجام شده از طریق نسخه دسکتاپ و تلفن‌های همراه نمایش داده‌ می‌شود. با استفاده از این قسمت و تعداد بازدیدکنندگان هر نسخه می‌توانید اولویت خودتان برای بهبود سایت را مشخص کنید.

سرچ کنسول گوگل به شما این امکان را میدهد تا در تاریخ های مختلف میزان بازدیدهای ساتتان را با دسکتاپ و تلفن هوشمند مورد بررسی قرار دهید. و به بهبود عملکرد سایتتان با توجه به تجربه کاربری (UX) و رابط کاربری (UI) مشغول شوید. سایت مپ ها میتوانند به خزندگان نشان دهد که کدام یک از صفحات سایت از اهمیت بیشتری برخوردارند بنابراین آن صفحات در تعداد بالاتری اسکرول میشوند و مرتبا توسط گوگل ایندکس میشوندتا بتوانند بهتر در نتایج گوگل ظاهر شوند. همچنین صبت سایت و درنظر گرفتن نحوه کار با گوگل سرچ کنسول میتواند به شما ایرادهای ساختاری سایتتان را نشان دهد تا بتوانید باری بهبود کیفیت تجربه کاربری آنها را برطرف کنید. برای نمایش داده شدن صفحات شما در لیست نتایج گوگل، ابزار سرچ کنسول الزامی نیست. اما همانطور که گفته شد، در واقع گوگل سرچ کنسول نه تنها می تواند به شما در تشخیص هرگونه مشکل فنی در سئو کمک کند، بلکه محبوب‌ ترین صفحات سایت شما را در گوگل به شما نشان می‌ دهد.

توجه داشته باشید وجود نقشه سایت تاثیر مستقیمی افزایش یا کاهش رتبه ندارد. گزارش لینک‌های داخلی لیستی از برترین صفحات لینک داده‌شده را نمایش می‌دهد. سپس کلمات کلیدی که ایمپرشن بالایی دارد ولی ما رتبه مناسبی در آن نداریم را پیدا می‌کنیم و روی آن کلیک می‌کنیم. با کلیک روی گزینه Not indexed مواردی که باعث شده است صفحات شما ایندکس نشوند، لیست شده است. برای بررسی و برطرف کردن خطاهای خزش و ایندکس صفحات سایتتان می‌توانید از منوی Pages استفاده کنید. اگر شما هم به دنبال یک شغل پردرآمد برای خانم‌ها می‌گردید تا بتوانید هم درآمد خوبی داشته باشید و هم از نظر ذهنی و روانی در امنیت باشید و بتوانید تعادل را بین کار و زندگی خود برقرار کنید، حتماً تا پایان همراه ما باشید.

در حالتی که پیام سبز رنگ تایید را مشاهده نمی‌کنیم، یعنی زمانی که گوگل رکورد ما را نشناخته است و ما بر روی Verify می‌زنیم خطای Your verification record was not found مشاهده می‌کنیم. لازم به ذکر است به این مطلب دقت کنید که رکورد TXT متعلق به dns را حتی بعد از تأییدیه گوگل نیز حذف نکنید. تمامی گزارش های بالا را در این بخش می‌توانید به صورت اختصاصی برای هر صفحه دریافت کنید. این بخش تعداد دفعاتی را نشان می‌دهد که افراد از طریق نتایج جست‌وجو روی لینک سایت شما کلیک کرده‌اند. حالا می تونیم ببینیم کدوم صفحات سایت نیاز به آپدیت و بهینه سازی دارن. قراره عملکرد سایت رو نسبت به چند ماه گذشته بسنجیم؛ پس روی فیلتر تاریخ یا Date که بالای نموداره کلیک می کنیم.

به سایت Google Search Console بروید و با حساب کاربری گوگل خود وارد شوید. بعد از ورود به این گزارش، در جدول پایین نمودار، خطای مربوط به ایندکسینگ صفحات لیست شده. این خطاها انواع مختلفی دارن که در مقالات قبلی درباره همه‌شون توضیح دادیم و راه رفعشون رو گفتیم. اولین کاری که باید کنیم جستجوی این واژه در گوگل در حالت ناشناس یا Incognito هست. این بخش هنوز توی نسخه آزمایشیه و مشکلی که داره اینه که معمولا هاستینگای ایرانی از هاستای ارزون خارجی استفاده میکنن که قیمتشون به صرفه بشه و این باعث میشه هاست‌ها سرعت پایینی داشته باشن. همینطور اگر هاستتون داخل ایران باشه چون گوگل تو ایران سرور نداره بازم سرعت ارتباط میاد پایین!

بعد وارد تب Compare میشیم و میگیم وضعیت الان رو با 6 ماه گذشته مقایسه کن. حالا که صفحات با لینک داخلی کم رو پیدا کردیم وقتشه از صفحات مرتبط به این URLها لینک سازی کنیم. با بردن موس روی هر ردیف از داده ها 3 تا آیکن ظاهر میشه که به ترتیب از چپ برای کپی کردن، باز کردن آدرس در تب جدید مرورگر و بررسی با ابزار URL Inspection استفاده میشن. علاوه بر این لینک سازی داخلی می تونه اعتبار و رتبه صفحات رو به هم منتقل کنه؛ پس تاثیرش روی سئو خیلی زیاده. توی نتایج جدول دو ستون Impression و CTR برامون مهمه؛ داده ها رو بر اساس ستون Impression مرتب می کنیم و بعد به سراغ ستون CTR میریم تا کوئری هایی که با وجود رتبه بندی خوب و میزان نمایش بالا، CTR پایین دارن رو پیدا کنیم. بعد میریم سراغ ستون Position در جدول و با کلیک روی اون، ترتیب کوئری ها رو نزولی می کنیم تا ببینیم کدوم کلمات کلیدی جایگاه خوبی ندارن.

اگر شما هم یک سایت دارید، می‌بایست حتما با سرچ کنسول آشنا باشید. تاکنون در این مقاله اطلاعات مفید و مختصری را برای این ابزار بیان کردیم و اکنون می‌خواهیم بهترین روش یادگیری آن را برای شما معرفی کنیم. اگر سئوکار را یک انسان در تاریکی فرض کنیم، سرچ کنسول نقش چراغی را دارد که در تاریکی مطلق، راه را برای اقدامات بعدی سئوکار روشن می‌کند. علت اینکه چنین مثالی را برای نقش سرچ کنسول می‌زنیم، اطلاعاتی است که این پلتفرم از سایت شما ارائه می‌کند. در واقع سرچ کنسول این داده‌ها را جمع آوری کرده، دسته بندی نموده و نمایش می‌دهد. همانطور که می‌دانید، سئو از مهارت‌هایی است که برای هر اکت (عمل)، نیاز به تجزیه و تحلیل داده‌ها دارد.

به دایرکتوری یا همان پوشه اصلی وب‌سایت مراجعه کنید؛ از قسمتFile Manager پوشه Public_html را انتخاب کرده و در همین مسیر فایل دانلودی را آپلود کنید. با وارد کردن آدرس بخش دلخواه به همراه پروتکل http  یا https و تایید آن، به صفحه‌ای مشابه زیر منتقل می‌شوید. در این قسمت شما می‌توانید یکی از ۵ روش پیشنهادی را به دلخواه انتخاب کنید و مالکیت خود را تایید کنید. در آخر در قسمت record، کد رکوردی را که از سرچ کنسول کپی کردید پیست کنید و بر روی گزینه add record کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شوند. پس از کلیک گزینه add txt record، بخشی طبق تصویر برایتان باز می‌شود. مقدار TTL را که به‌صورت پیش‌فرض روی ۱۴۴۰۰ است، تغییر ندهید و در بخش type، گزینه txt را انتخاب کنید.

این قابلیت نیز یکی از امکاناتی است که گوگل برای کاربران خود ایجاد کرده تا به شکل بهتری پاسخگوی سوالات آن‌ها باشد. شما می‌توانید این اسکیما را برای صفحات مختلف وب سایتتان تعریف کنید و از طریق قسمت FAQ در سرچ کنسول آن را تحلیل و مدیریت نمایید. در بخش FAQ سرچ کنسولی گزارشی شامل روند خطاها و موارد معتبر نشان داده می‌شود. با استفاده از این گزارش شما می‌توانید اسکیما FAQ را به راحتی مدیریت و خطاهای آن را برطرف نمایید. یادگیری نحوه کار با گوگل سرچ کنسول یکی از مهارت هایی است که هر مدیر سایت و کارشناس سو باید نسبت به آن آگاهی کافی داشته باشد. Yoast یکی از محبوب‌ترین افزونه‌ها برای سئو و بهینه‌سازی سایت‌های وردپرسی است.


https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/