سیر سیاه ارگانیک 3

سیر سیاه چیست؟ بررسی خواص، عوارض و طریقه مصرف سیر سیاه مرهم طب

سیر سیاه نوعی سیر است که تحت فرآیند تخمیر قرار گرفته و در نتیجه محصولی تیره و شیرین از آن بوجو آمده است. این سیر نرم تر و جویدنی تر از سیر معمولی است و امروزه محبوبیت زیادی پیدا کرده است. طریقه مصرف سیر سیاه برای لاغری و بهره بردن از خواص آن اهمیت دارد که ما قصد داریم در این مقاله به بررسی آن بپردازیم. توانایی سیر سیاه در بهبود سلامت روده به لطف وجود خواص پری بیوتیکی است. این موضوع با تقویت سیستم گوارشی سالم و بهبود جذب مواد مغذی می‌تواند در کاهش وزن نیز موثر باشد. در حالی که سیر سیاه می‌تواند مکمل یک برنامه کاهش وزن باشد، ضروری است که آن را با یک رژیم غذایی متعادل، ورزش منظم و عادات سبک زندگی سالم برای همراه کنید.

فرآیند تخمیر همچنین با افزایش غلظت آنتی اکسیدان ها و ترکیبات زیست فعال مانند S-alyl cysteine کمک می کند که مزایای سلامتی سیر سیاه را افزایش می دهد. سیر سیاه نیز مانند سیر خام به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی می‌تواند خاصیت رقیق کنندگی خون داشته باشد. زنان باردار یا شیرده باید قبل از مصرف مقادیر زیاد سیر سیاه با پزشک زنان و زایمان مشورت کنند، زیرا اثرات آن در این مراحل به خوبی مستند نشده است. سیر سیاه چون فرآیند تخمیر را از سر گذرانده، کمی ملایم‌تر از سیر معمولی است؛ بنابراین ممکن است کمتر باعث ناراحتی گوارشی و معده ‌شود. اما دیگر خواص سیر سیاه برای معده، مشابه خواص سیر معمولی است، یعنی خواصی مثل کاهش التهاب معده، تنظیم اسید معده و کاهش رشد باکتری‌های مضر در دستگاه گوارش را دارد.

سیر به دلیل داشتن ترکیبات فعالی مثل آلیسین فشار خون را بسیار پایین می‌آورد. سیر با جلوگیری از تولید آنژیوتانسین II، افزایش تولید سولفید هیدروژن و اکسید نیتریک و خواص ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی خود، می‌تواند فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را کاهش دهد. با کاهش التهاب ، آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کنند. سیر سیاه در مقایسه با سیر معمولی دارای غلظت بیشتری از مواد مغذی است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. سیر سیاه به سیر معمولی (Allium sativum) گفته می‌شود که در فرآیند تخمیر و حرارت در دما و رطوبت خاصی قرار می‌گیرد. این فرآیند به مدت چند هفته طول می‌کشد و باعث تغییر رنگ سیر از سفید به سیاه و همچنین تغییر طعم و خواص آن می‌شود.

به همین دلیل افرادی که از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنند، نباید سیر سیاه مصرف کنند و یا حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند. برخی التهاب ها مانند بتا آمیلوئید می تواند باعث التهاب در مغز شود که خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می دهد. سیر سیاه می تواند التهاب مغز ناشی از بتا آمیلوئید را کاهش داده و حتی حافظه کوتاه مدت را بهبود بخشد.در مطالعه دیگری محققان دریافتند که سیر سیاه می تواند از استرس اکسیدایو در مغز جلوگیری کند. سیر سیاه می تواند شاخص های مهم برای ابتلا به بیماری های قلبی را کنترل کند. این شاخص ها شامل سطح کلسترول خون، تری گلیسیرین و HDL خوب می باشد و همچنین ممکن است به کاهش کلسترول های بدن نیز کمک کند.

با بهبود متابولیسم و کمک به تنظیم چربی، سیر سیاه می‌تواند به بدن در پردازش موثرتر چربی‌ها کمک کند. سیر سیاه بارلیک یک محصول کاملا ارگانیک، سالم و فاقد مواد نگهدارنده می‌باشد که دارای طبعی گرم است. این موضوع با تقویت سیستم گوارشی سالم و بهبود جذب مواد مغذی می تواند در کاهش وزن نیز موثر باشد. در حالی که سیر سیاه می تواند مکمل یک برنامه کاهش وزن باشد، ضروری است که آن را با یک رژیم غذایی متعادل، ورزش منظم و عادات سبک زندگی سالم برای همراه کنید.

سیر یکی از منابع غنی پلی فنول است و سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر سیر سفید پلی فنول دارد! پلی فنول ها خواص درمانی زیادی دارند و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند. همچنین تحقیقات دیگری هستند که خواص مفید پلی فنول ها را برای سلامت قلب و عروق، سوخت و ساز بدن، پیشیگیری از سرطان، شادابی پوست، سلامت روده ها و پیشگیری از عفونت میکروبی تایید می کنند. سیر سیاه به عنوان یک ماده غذایی با خواص درمانی و سلامتی بسیار بالا، می‌تواند در بهبود بسیاری از مشکلات بهداشتی و زیبایی موثر باشد. با این حال، قبل از شروع هرگونه درمان یا تغییر در رژیم غذایی، بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.


سیر سیاه غنچه
سیر سیاه برای غلظت خون خوب است
سیر سیاه و غلظت خون
سیر سیاه در غذا
سیر سیاه همراه غذا
خواص سیر سیاه برای غلظت خون
تاثیر سیر سیاه بر غلظت خون
سیر سیاه برای غلظت خون خوبه
سیر سیاه برای غلظت خون
سیر سیاه فواید