چهار: تأمل در آسایش, تاریخچه بوفه-ناهار خوری به سبک علی رغم نامشخص آینده

تا آنجا که آن درد به من به این می گویند این ممکن است زمان برای خداحافظی به خود خدمت همه شما می توانید خوردن رستوران طراحی شده است.

سن دیگو مبتنی بر رستوران های زنجیره ای Souplantation اوایل این ماه اعلام کرد که آنها نمی خواهد بازگشایی هر یک از آنها 97 بوفه-style مکان پس از COVID-19 خاموش شدن ناگهانی. و اگر چه جنوب کالیفرنیا ساکنان ممکن است بالا بردن ابرو در out-of-towners با اشاره به معشوق خود Souplantation به عنوان “شیرین گوجه فرنگی” هر دو گروه قطعا موافقم که نام بی اهمیت است با توجه به آنچه که رستوران های زنجیره ای چهره در حال حاضر.

با تشکر از همه گیر جهانی و نگرانی های بهداشتی بوفه-سبک رستوران ها – و حتی خود ما در خدمت میله در UCLA سالن های غذاخوری – ممکن است به زودی محو کربوهیدرات-لود فراموشی. برای پیدا کردن که چرا اجازه شیرجه رفتن به تاریخ بوفه-ناهار خوری به سبک و دلایل آن دیگر به نظر می رسد به جا در جهان امروز است.

هر چند بوفه به نظر می رسید حداقل در یک زمان سنگ بنای فرهنگ آمریکایی معلوم می شود ریشه های خود را در واقع در بر داشت در 20 قرن جهانی شدن و تجاری.

در سال 1939 نمایشگاه جهانی نیویورک در سوئد معرفی آمریکایی ها به مفهوم smörgåsbord: یک جدول طولانی است که به آرایه ای از کاهش سرما, گرم, غذا, منطقه, خوراک, سمت, سالاد و نوشیدنی که در نهایت انتقال به entrées و دسر. این طبقه بندی گسترده ای از مواد غذایی آشکارا بسیار جذاب به آمریکا ناظران و معرفی smörgåsbord طلیعه آغاز تکامل به بوفه بسیاری از ما مکرر امروز.

سوئدی به ما ایده smörgåsbord اما کلمه “بوفه” می آید از فرانسه. بوفه اشاره به یک صفحه نمایش استادانه درست شده از مواد غذایی است که نشانگر عظمت; ایده این بود که به ناهار خوردن در فراوانی مانند خدایان است.

با وجود آن تازه و جدید به زبان انگلیسی ریشه این آشپزی طراحی به عنوان ما آن را می دانم در ایالات متحده امروز در ابتدا رشد از جنوب غربی آمریکا زمانی که گیاه مک دونالد تاسیس اولین آمریکایی بوفه در 1940s. به نام “Buckaroo بوفه” لاس وگاس است eatery خدمت همه شما می توانید خوردن سالاد گوشت و دیگر مقرون به صرفه مواد غذایی که جلب بازدید کننده به صرف زمان بیشتری را در کازینو. هزینه وارد می کنید ؟ فقط یک buckaroo.

آن را آسان ببینید که چرا بوفه به سرعت تبدیل به یک جزء اصلی آمریکا در کازینو و کسب و کار. آنها عملی برای خانواده ها و راحت برای مسافران و سودآور برای صاحبان که متوجه آنها می تواند به طور مداوم تغذیه گردشگران و کازینو ساکنان به نگه داشتن آنها را از خروج از استقرار.

نه به ذکر است تبلیغات تلویزیونی, آگهی اسراف گسترش راحتی مواد غذایی و وعده های رضایت سرمایه گذاری در جذبه از حرص و آز و بیش از حد که مشخصه از قمار. مفهوم کازینو بوفه شد خانواده های مورد علاقه و به زودی منجر به تکامل از آسایش سبک بوفه زنجیره مردم آمده اند به عشق.

Some Sweet Tomatoes recipes are easy to prepare at home for when you're craving the buffet experience. (Kanishka Mehra/Assistant Photo editor)
برخی از شیرین گوجه فرنگی, دستور العمل های آسان برای آماده سازی در خانه برای زمانی که شما ولع مصرف بوفه تجربه. (Kanishka Mehra/دستیار Photo editor)

بیش از گذشته 80 سال محبوبیت بوفه زنجیر دارای نوسان. برای بوفه-سبک رستوران مانند Souplantation و شیرین و گوجه فرنگی و تهدید به صنعت گرفته اند چندین اشکال در طول سال.

در طول سال 2008 بحران مالی Souplantation همراه با بسیاری دیگر از بوفه زنجیر برای ثبت ورشکستگی به علت عدم مشتریان – با وجود به طور منظم بازدید ناهار هزینه کمتر از $10 در هر فرد است. در حالی که آمریکا بوفه رستوران آمد از رکود اقتصادی با امید آنها به طور ناگهانی ملاقات با بیشتر سلامت عمومی و افزایش آگاهی در مورد گسترش بیماری های منتقله از قبیل E. coli و سالمونلا.

با وجود افت در کسب و کار در طول سال بوفه هرگز رو به عنوان خودنمایی یک تهدید برای وجود خود را به عنوان آنها do امروز. تمدید بی ثباتی مالی به عنوان یک نتیجه از این بیماری همه گیر تر آگاه سلامت عمومی و بهداشت نگرانی هایی را ارائه بوفه ناپایدار مدل کسب و کار فیزیکی تعطیلی این رستوران ها با توجه به COVID-19 به عنوان ضربه نهایی برای برخی از.

خاموش کردن سفارشات در سراسر کشور باعث شده بسیاری از رستوران ها به طور موقت یا شیفت به تحویل و از تنها. بوفه رستوران های به سبک از سوی دیگر مجبور شده اند به درهای بسته خود را به طور کامل کسب و کار خود را از مدل نیست و منجر به تماس با ما جایگزین.

جان Haywood, مدیر عامل شرکت Souplantation و شیرین گوجه فرنگی گفت: در مصاحبه ای با کسب و کار رستوران در اوایل این ماه که امور مالی خوبی برای زنجیره ای تا زمانی که فدرال مقررات ناشی از آنها را به همه از رستوران خود را با هیچ قابل پیش بینی تاریخ برای بازگشایی و یا راه ممکن برای انجام این کار در میان.

“سحر و جادو از ما مفهوم است که مردم قادر به سفارشی کردن و کنترل خود تجربه” Haywood گفت: در مصاحبه. “برای تبدیل آن به واقع یک جدول-خدمات رستوران کار نمی کند.”

My mother and I at a Sweet Tomatoes in Tempe, AZ last winter. (Courtesy of Kanishka Mehra)
من و مادرم در یک شیرین گوجه فرنگی در تمپه, آریزونا, زمستان گذشته است. (حسن نیت ارائه میدهد از Kanishka Mehra)

من می شنوم شما Haywood – من از آنها بدم میاید به رستوران بروید ،

رشد گردش به شیرین گوجه فرنگی به معنای آرامش وقت با کیفیت با کل خانواده در یک محیط راحت احاطه شده توسط مواد غذایی است. 50-پا-طولانی سالاد میله سینی غذاهای راحتی و به خوبی مواجه نگردند دسر ایستگاه شد و بیش از فقط از لحاظ بصری جذاب – آنها نیز برانگیخته کودک درون من. وجود دارد چیزی جادویی در مورد گرفتن به آن را امتحان کنید و تصمیم گیری های خود من با ارضاء فوری.

آن را به عنوان معلوم, من تنها نیستم من نوستالژی برای بوفه-سبک رستوران ها; چند دیگر برونز احساس همان احساس از دست دادن.

سوم-سال فیزیولوژیکی دانشجوی علوم Ishita Monga بود و غمگین اخبار که Souplantation و شیرین گوجه فرنگی نخواهد بود بازگشایی در آینده است.

“هنگامی که من به خانه آمد به دلیل همه گیر بودم: ‘من نمی توانم صبر کنید تا از این است که بیش از همه و ما فقط می توانید برای شیرین گوجه فرنگی و یک شام خوب,'” Monga گفت. “هنگامی که من تو را دیدم این تیتر من خیره در آن در حالی که مانند شما نمی تواند جدی است.'”

این شرم آور است که یکی از مکان های مورد علاقه ما به خوردن نمی خواهد وجود دارد و ما پس از خروج از قرنطینه اما تأمل در خاطرات می تواند برخی از راحتی. سال دوم انسان شناسی و جامعه دانشجویی میراندا لو reminisced بار خوب او با خانواده اش در استقرار.

“ما را به شیرین گوجه فرنگی و قرار دادن تمام جداول با هم و یک جشن بزرگ نشسته در بوفه” لو گفت. “یک چیز خوب در مورد بوفه-سبک رستوران ها این است که آنها یک پناهگاه برای کودکان و نوجوانان: شما می توانید بازی خود را با مواد غذایی و سرد concoctions پس از آن فقط یک حافظه علاقه دوران کودکی من است.”

اما حتی در باره بیش از یک بوفه-سبک رستوران های زنجیره ای بسته است بالقوه که همه آنها ممکن است در آینده نزدیک.

به همان اندازه دلسرد اخبار سال اول علوم اعصاب دانشجو Annika ژانگ گفت که او معتقد است بوفه رنج می برند بیشتر از عواقب ناشی از این بیماری همه گیر از تحصن کردن رستوران ها به دلیل بوفه’ انجام آن خودتان را تم. همه گیر ممکن است باعث شود مردم به محتاط تر در مورد انجام هر کاری خود را حتی پس از آن را بیش از ژانگ گفت.

اگر چه ما نمی توانیم با استفاده از Souplantation و شیرین گوجه فرنگی به عنوان نور در پایان قرنطینه تونل دیگر و هر چند آینده بوفه-ناهار خوری به سبک ممکن است در معرض خطر, خاطرات ما تشکیل شده در این رستوران ها زندگی می کنند در قلب ما. به مناسبت پایان دوران من آماده برخی از مورد علاقه من بوفه مواد غذایی از شیرین گوجه فرنگی.

اما در میان این همه خبر بد برای بوفه-رستوران های به سبک برخی فکر می کنند که در آینده نه چندان بد. هیچ کس نمی داند برای برخی اگر بوفه همیشه خواهد ساخت باز گشت اما Monga گفت که او پیش بینی آنها را در زندگی خود را به دلیل مقرون به صرفه بودن.

“هنگامی که شما به یک بوفه به شما پرداخت $15 به 20 دلار و شما می توانید مقدار نامحدودی از مواد غذایی; ارزش است که مواد غذایی است که احتمالا رفتن به بیش از آنچه شما برای پرداخت” Monga گفت. “در حالی که اگر شما به یک نشست رستوران و دریافت 15 دلار ظرف که تنها یک بشقاب غذا. این همان نیست.”

آینده بوفه-ناهار خوری به سبک ممکن است در حال حاضر بود تا در هوا اما یک چیز برای مطمئن شویم که: هیچ چیز نسبت به احساس خانه و آسایش من احساس شیرین گوجه فرنگی. وجود خواهد داشت نه یک بعدی “آویشن” اما مهارت اتصالات چندگانه انواع مختلف پاستا را در یک بشقاب را با من بمون برای همیشه لطفا برای.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>